Historikk - Via Byggprosess AS

Trenger du rådgiving?
Tlf: (+47) 462 32 333
Trenger du rådgiving?
Gå til innhold
Historikk - Robert Kaas

Grunder, byggmester og fagmann som er daglig leder av Via Byggprosess AS har en lang fartstid innen bygg og anlegg. Født i Ålesund og utflytter i 1979, for så å flytte tilbake til Ålesund i 2012. Referanser strekker seg helt tilbake til 1985 da jeg ble godt forent med trevirke og produksjon av materialer ved at jeg i ung alder valgte arbeid på sagbruk. Det ble da 8 år med sagbruk med mye opplæring og virkelig fikk føle og lære på hvordan materiell til byggevirksomheten ble produsert.  Det var her interessen for god kvalitet på materiell hadde stor betydning for videre foredling ble grundig lært.

Videre ble det opphold med tjeneste i forsvaret i Sambands regimentet ved Garnisonen Porsanger hvor det ble utnevnelse til æres soldat i Finnmark Landforsvar. Så gikk ferden videre til tjenester i Libanon og Bosnia etter dette.
 
Etter utenlands tjenester ble det noen år i skifer/stein foredling industrien hvor vi produserte Dovre skifer, Pillarguri skifer og Oppdalsskifer.

Tømrer yrke startet for alvor i 1996 i Dombås Bygg AS hvor det ble ansettelse som tømrer. Her var gleden stor av og å få være med på nybygg som eldreomsorgssenter, kjøpe senter, boliger og mange hytter.
 
Tømrer yrke blomstrer og etter flere år som bas, ble det byttet arbeid og i 2007 og jeg var så heldig og få være med på en blomstrende utvikling innen hytte markedet i Kvitfjell, Hafjell og Sjusjøen som Byggleder/Prosjektleder. Her ble det bygd mange fine og store hytter med spesial løsninger. Segelstadsetra 5 var et av de store prosjektene med 15 leiligheter fordelt på 4 bygg i 4 etasjer pluss hems hvor jeg var byggeleder.

Hjemlengselen til Møre begynte og melde sin interesse i voksen alder, og jeg bestemte meg for å flytte tilbake til Ålesund. I 2012 fikk jeg arbeid i et tømrer/tomte utviklings firma som Driftsleder. I 2018 bestemte jeg meg for å gå et trinn videre i karrieren, og i 2019 startet jeg ny jobb som Daglig leder i Tømrer/Stillasfirma i Ålesund. Januar 2022 ble en milepel for meg, da jeg bestemte meg for å stifte firmaet Via Byggprosess AS og utvikle dette til et seriøst og kvalitetssikret firma.

Referanser strekker seg fra små uthus til boliger, hytter, omsorgssenter og leilighets kompleks å kjøpesentre.  
 
Via Byggprosess har solide og dyktige samarbeidspartnere innen alle fag, og som leverer kvalitet til avtalt tid. Sertifikater, godkjenninger og gode referanser.

Med vennlig hilsen

Robert Kaas
Daglig leder


VIA BYGGPROSESS AS
HOVEDKONTOR:
Kongensgate 5
6002 Ålesund.
Tlf: (+47) 462 32 333
AVDELINGSKONTOR:
Lesja- Auravegen 86,
2665 Lesja.
Tlf: (+47) 462 32 333
FAKTURABEHANDLING:
Faktura ønskes på EHF
Org nr. 928 624 773
Bankkonto nr: 4213 33 96815  

MENY
Tilbake til innholdet